Régi dalaim – 20. rész – Rabod vagyok (new style version)

  • by

Március 14.-én töltöttem fel legutóbb régi Jocó Junior dalt. A 2005-ös lemezemnél tartottunk akkor, viszont mindannyiunk élete teljes egészében a feje tetejére állt. Jött az online tanítás, a bizonytalanság és a stressz. Mindannyian siránkoztunk, hogy mennyit vesztettünk, de lássuk be, hogy kaptunk is sok-sok mindent. Új életünk van, viszont most, szeptember 14-én ismét megpróbáljuk visszakapni a régi életünket, vagy legalábbis abból egy darabot.

Mindannyian felkészültünk az ellenkezőjére is, újdonság már nem érhet nagyon. Úgy éreztem tehát, hogy ideje folytassam a január 1.-én elkezdett régi dalaim publikálását. A második lemezem megjelenése előtt vaciláltunk, hogy Jégcsap a szíveden vagy a Rabod vagyok címet kapja a lemez. Annyira bizonytalanok voltunk, hogy a borítófotózáson mindkét címadó dalhoz készültek fotók (a dal youtube thumbnail-jében látható a Rabod vagyok borítófotó).A kolozsvári konzis éveim alatt forgattuk le a Jégcsap a szíveden videóklipjét, ami nagyon eltalálta az akkori közönség ízlését, ezért ez lett a lemez címadó dala is, viszont még éveken át top slágernek számított a Rabod vagyok is.

Minden koncerten, minden clubban szerették, nem csoda tehát, hogy ez a dal 3 változatban is elkészült, amelyből az eredeti a 13-as track lesz, készült egy szerb dallamvilágra épülő változat (16-os track), viszont a cd tracklistája megköveteli, hogy ezt osszam meg először. Arra gondoltam, hogy ne a szokványos “megjelenik egy dal, majd 1 év múlva annak a remix-e” stílust követem, hanem direkt a remix-et adom ki előre, aztán később az eredetit 🙂8-as trackként tehát következzen a Rabod vagyok (new style version).

Kívánom, hogy az új tanévet sikeresebben kezdjük, mint ahogy az előzőt befejeztük!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük